Gençler Gülecek Yeşilçay Gülecek

İlçemizde hayata geçirilen Gençlik Merkezi ile 2019 Yerel seçimlerinde gençlerimize verdiğimiz sözü tuttuk.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı’ nın gençlere söz verdiği Gençlik Merkezi çalışmalarında son aşamaya gelindi.
Başkanımız yaptığı açıklamada; 800 m2 kapalı alan üzerine kurulan ve açılması için gün sayan gençlik merkezi tamamlandığında Lider odası, Bilgisayar, Müzik, Güzel sanatlar ve çok amaçlı atölyeler, mescit, kitap kafe, spor salonu ile soyunma giyinme odaları, duş yerleri, kafeterya, toplantı salonu, has oda ve idari odaları ile geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimize sosyal, kültürel ve sportif alanlarda hizmet verecektir.
Geleceğimizin teminatı olan Çaylı gençlerimize örnek olacak olan Gençlik Merkezi ile yürütülecek ortak projeler sayesinde kapalı spor salonu, yüzme havuzu ve sentetik çim sahanın yapılmasıyla ilçemize yakışır bir şekilde sporun her alanında başarılar elde ederek şaha kalkacak.
Bu eserlerin Çay gençliğine hayırlı olması temennisiyle Yeşilçay’ımıza kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na,  Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'e, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Durgut’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.