Ekmek Fırınımız Yenilendi

Eski ve Mazotlu olan fırın sökülerek yerine 2019 model doğal gazlı fırın takıldı.

İlçemiz Yoğurt Pazarında bulunan, halkımıza hizmet veren Belediyemize ait ekmek fabrikasında bakım ve yenileme çalışmaları yapıldı.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Belediyemize ait ekmek fabrikamızda bakım ve yenileme çalışmaları yaptık. Eski olan ve mazotla çalıştığı için belediyemize maddi olarak büyük bir külfet getiren ekmek fırını söküldü. Yerine doğalgazla çalışan 8 saatte 6 bin, 24 saatte 15 bin ekmek çıkarma kapasitesine sahip iç ve dış aksamı komple krom kaplamalı sağlık açısından gıda standartlarına uygun 2019 model yeni fırın takıldı.
Amacımız; Sağlığa uygun bir ortamda üretilen ekmekleri halkımızın tüketimine sunmaktır. Yeni Ekmek fırını ilçemize hayırlı olsun dedi.