Çay MYO Mezuniyet Töreni

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksek Okulu'nda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen törene, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, AKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Murat Çakır, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Selvi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Erol, İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Peker, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı A.Kadir Kiper, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ceylan Güler, öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldı.
Çay MYO Müdürü Hocaoğlu, törenin açılışında yaptığı konuşmada, "Üniversite eğitiminin amacı, meslek edindirmede bilgi ve beceri kazandırmak, bunları insanların hizmetine sunmaktır. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyorum dedi.
Başkanımız konuşmasında; Mezun olan öğrenci kardeşlerim Alanınızda almış olduğunuz eğitimle Ülkemiz ve Milletimiz için çok güzel hizmetler vereceğinize inancımız tamdır. Çay Belediyesi olarak Eğitime her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Mezun olan gençlerimize sivil hayatında başarılar diliyorum dedi.
Konuşmaların ardından tören, öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ve kep atılmasıyla sona erdi.