Spor Salonumuza Yoğun İlgi

Belediyemize ait spor salonuna ilgi gün geçtikçe artıyor.

Belediye hizmet binasının üst katında bulunan Spor Salonumuza ilgi gün geçtikçe artıyor.
İçerisinde Yürüyüş bandı, Dambıl, Fitness makineleri, Eliptik bisiklet, Plates topu, Atlama İpi, Kondisyon bisikleti ve Bach Press bulunan spor salonumuz Spor akademisi mezunu sporcu eğitmenlerimizle sağlıklı yaşam için sizleri bekliyor.
Bayanlara; Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri Gündüz saat: 10.00 - 16.00 arasında Salı-Perşembe-Cumartesi günleri ise Akşam saat: 17.00-22.00 saatleri arasında hizmet veren salonumuz; Erkeklere Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri saat: 17.00-22.00 arasında, Salı-Perşembe-Cumartesi günleri ise saat: 10.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı; Sağlıklı yaşam için spor yapmanın önemli olduğunu belirterek; Gençlerimiz, yarınların aydınlık yüzleridir.  Günümüzde sosyal medya ve bilgisayar oyunlarının olumsuz etkilerine maruz kalan gençlerimizin eğitimi ihmal etmeden spora yönelmelerini önemsiyoruz. Spor Salonumuzda tüm imkânlarımızla gençlerimizin ve halkımızın hizmetindeyiz.  İlçemizden spor ve kültür insanlarının çıkması ve arı gibi çalışarak ülkemize katkı sağlamları en büyük hedefimiz. Biz Belediye olarak spora gönül vermiş tüm sporseverlerimizin her zaman yanındayız dedi.