Birlikte Güçlüyüz Yeşilçay

Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı ilçe genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Dumlupınar Mahallesine teknik ekibiyle birlikte giden Başkanımız, Mahalle Muhtarı Coşkun Kayabaşı ile birlikte vatandaşları ziyaret ederek hem mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi hem de mahalle sakinlerinden gelen talep ve önerileri dinledi.
Başkanımız konuşmasında; İlçemize hizmette katılımcılığı ve Gönül Belediyeciliğini esas alıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde en çok durduğumuz en önemli konulardan bir tanesi katılımcı belediyecilik anlayışı olmuştur.
Yaptığımız çalışmalar hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken Belediye olarak hayata geçirdiğimiz projelerimizde hemşerilerimizin görüşlerini alıyoruz. Dumlupınar Mahalle sakinlerimize göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederim dedi.