ATATÜRK BULVARI IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Belediye Fen İşleri ekiplerimiz tarafından Atatürk Bulvarında başlatılan çevre düzenleme çalışmaları kapsamında eski olan aydınlatma direkleri yenilendi.

İlçemizin önemli giriş ve çıkış noktalarından olan Atatürk Bulvarında Fen İşleri ekiplerimiz tarafından çevre düzenlemeleri kapsamında alt yapı, bordür ve kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanarak sıcak asfaltlama yapıldı. Fen İşleri ekiplerimizin öz verili çalışmaları sonucunda eski ve kırık olan beton direkler söküldü. Atatürk Bulvarına yeni aydınlatma direkleri takılarak halkımızın hizmetine sunuldu.
Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı açıklamasında; Biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar “Gönül Belediyeciliği” sözümüze sadık kalarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz dedi.