Belediye Başkanımız Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

“Her cuma bir mahalle” ziyaretleri kapsamında Başkanımız bu hafta Ali İhsan Paşa Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Her hafta cuma günü bir mahalleyi ziyaret ederek talepleri yerinde gördüklerini ifade eden Başkanımız, Bu haftaki Cuma namazımızı Ali İhsan Paşa Mahallemizde vatandaşlarımızla birlikte kıldık.
Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinliyor hiç vakit kaybetmeden çözüme kavuşturuyoruz. Her hafta mahalle ziyaretlerimiz devam edecek.  Ali İhsan Paşa Mahallesi sakinlerimize göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ederim dedi.
Başkanımız İlçemiz esnaflarından ve Ak Parti Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Soylaslan’ın babasının vefatı nedeniyle Soyaslan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı ’ya, Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin, Ali İhsan Paşa Mahalle Muhtarı Hurşit Erbilgin ve Belediye birim müdürleri eşlik etti.