24 Kasım Öğretmenler Günü İlçemizde Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Atatürk Anıtında tören düzenlendi.

Saat 09.30’da başlayan törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif Türk tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından program Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda devam etti.
Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başladı. Kutlama mesajları okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif Türk yaptı. Şiirler okundu, Şehit öğretmenlerle ilgili video gösterimi sunularak dağlıca türküsü seslendirildi. Ben Öğretmen olmalıyım adlı oratoryo gösterisi, Benim adım Öğretmen şarkısının seslendirilmesinin ardından Hizmet şeref belgesinin verilmesiyle program sona erdi.