Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının açılış töreni Şehit Cengiz Karataş İlkokulunda yapıldı.

2019-2020 Eğitim öğretim yılının açılış töreni Şehit Cengiz Karataş İlkokulunda yapıldı.
Törene Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Yöntem, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilciler, Okul Müdürleri, Öğrenci velileri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.
Törende Açılış konuşmasını okul Müdürü Recep Dönmez yaptı. Dönmez konuşmasında; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kaliteli eğitim alabilmesi için eğitimciler olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Geleceğe güvenle bakmak fende, bilimde, teknolojide ileriye emin adımlarla yürüyebilmek eğitimden geçmektedir. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının maddi ve manevi desteğini evlatlarından hiçbir zaman esirgemeyen Velilerimize Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Yöntem konuşmasında; Okula ilk kez adım atmanın heyecanı ile yüreği çarpan, tekrar okuluna öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çocuklarımızın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Eğitimin sağlam temeller üzerinde kurulmasında ve kişilerin ileri yaşlarda başarılı bir eğitim sürmesinde ilköğretimin önemi çok büyüktür. İlköğretimde atılan temelle birlikte çocuk bu binayı inşa edecek ve geleceğimize yön verecektir. Çağımızda bilimin çok çeşitlendiği hem de ulaşılmasının çok kolay olduğu bir dönemdeyiz. Eğitimin sadece okulda bitmediğini eğitim öğretimin bir ömür sürdüğünü belirten Yöntem; 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum dedi. Şehit Cengiz Karataş İlkokulu öğrencileri tarafından Yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili şiirler, özlü sözler okundu. Dördüncü sınıf öğrencilerinin ilkokulda eğitim öğretime yeni başlayan miniklere hoş geldiniz çiçeği vermesiyle program sona erdi.