Çağlayan Spor A Grubunda Liderlik Koltuğunda

Çay Çağlayan Belediye Spor İkinci Galibiyetini Aldı.

Amatör Ligi A grubunda mücadele eden Çay Çağlayan Belediye Spor Kulübümüz Gebeceler Spor ’un konuğu oldu. Centilmence geçen maç sonunda Çay Çağlayan Spor 4-1’lik skorla sahadan galip ayrıldı. Çay Çağlayan Belediye Spor; Talip, Mehmet, Rasim, Suat, Metin, Ali, Feyyaz, Batuhan, Oktay, Osman ve Furkan, on biriyle sahaya çıktı. 22 dak. Ali, 31 dak. Suat, 40. Osman golüyle İlk yarıyı 3-0 bitirdi. 48. dakikada Osman kendisinin ikinci Çağlayan Sporun 4. golünü atarak durumu 4-0 yaptı. Gebeceler Spor 52 dakikada attığı golle skoru 4-1 yaptı. Maç sonunda sahadan 4-1 galip ayrılan Çay Çağlayan Belediye Spor liderlik koltuğuna oturdu.          Ev sahipliğini en güzel şekilde yaparak Centilmence davranan Gebeceler Spor Kulübü yöneticilerine, Futbolcularına ve Gebeceler halkına Çay Çağlayan Belediye Spor olarak şükranlarımızı sunuyoruz.
Gebeceler maçının sponsorluğunu üstlenerek futbolcularımıza yemek ikramı yapan MEHMET AĞA ET MANGAL Restorant'a teşekkür ediyoruz.