Cumhuriyet Bulvarında Son Hazırlıklar

Cumhuriyet Bulvarında Asfaltlama öncesi temizlik yapılıyor.

İlçemizin giriş ve çıkış ana noktalarından olan Cumhuriyet bulvarında asfaltlama öncesi son hazırlık çalışmaları başlatıldı.
Belediye fen işleri ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda kaldırım temizliği, refüj ot biçme ve ağaç budama işleri yapılıyor.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; İlçemizin ana yollarından olan Cumhuriyet Bulvarında Fen İşleri ekiplerimiz tarafından başlatılan yağmur suyu kanalı yapım çalışmaları tamamlandı. Şuan bulvarda kaldırım, refüj, ot biçme ve ağaç budama temizlik çalışmaları yapılmaktadır. Yol temizleme çalışmalarımızın bitirilmesinin ardından Cumhuriyet Bulvarında sıcak asfaltlama yapılarak siz saygıdeğer halkımızın hizmetine sunulacaktır dedi.