Özerkan'dan Başkanımıza Ziyaret

Özerkan; Çay İlçemizin bizim için yeri çok farklı her zaman yanınızdayız dedi.

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı’ yı makamında ziyaret etti.
Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan beraberinde Ütopya Ajans Proje mimarı Sinem Tekinle birlikte Ankara’da bu yıl 12.  si düzenlenecek olan Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri çalışmalarıyla ilgili başkanımıza bilgiler verdi.
Özerkan; Çay ilçesinin gönlümüzde yeri çok ayrı Çay ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız dedi.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan’a çalışmalarında başarılar diledi.