Çağlayan Spor 3’te 3 Yaptı

Çay Çağlayan Belediye Spor konuk ettiği 1453 Mahmutköy Sporu 2-1 yendi

Amatör Ligi A grubunda mücadele eden Çay Çağlayan Belediye Spor Kulübümüz Cumartesi günü Ali Kaleli Spor Tesislerinde 1453 Mahmutköy Spor ’u konuk etti. Çay Çağlayan Belediye Spor sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Çay Çağlayan Belediye Spor; Talip, Mehmet, Rasim, Suat, Metin, Ali, Feyyaz, Batuhan, Murat, Osman ve Furkan, on biriyle sahaya çıktı.
Takımımız 9. dakikada Murat’ın golüyle 1-0 öne geçti. Mahmutköy Spor 25 dak. İbrahim’in golüyle durumu 1-1 yaptı.  Çağlayan Spor 32’de Ali’nin golüyle İlk yarıyı 2-1 önde bitirdi. İkinci yarı gol olmayınca maç sonunda sahadan 2-1 galip ayrılan Çay Çağlayan Belediye Spor liderlik koltuğunu korudu.   Mahmutköy maçının sponsorluğunu üstlenerek futbolcularımıza yemek ikramı yapan ZÜMRÜT PİDE SALONU’ na teşekkür ediyoruz.