Başkanımızın Pazar Ziyareti

Halkımızın Pazar ziyaretinde Başkanımıza göstermiş olduğu samimi ve içten davranışlarına teşekkür ediyoruz.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı İlçemiz Esnafı, Pazar esnafı ve halkımızla bir araya geldi.
İlçemizde her hafta Çarşamba günleri kurulan halk pazarını ve esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret eden Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, esnaflarımız ile halkımızın istek ve sıkıntılarını dinledi. İlçemiz esnafları ve Çarşamba günleri kurulan halk pazarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı bulduğunu söyleyen Başkanımız, Söz verdiğimiz gibi “Gönül Belediyeciliği” anlayışımıza sadık kalarak “Pazarcı esnafı ve vatandaşlarımızla görüşme yaparak istek ve şikâyetlerini dinliyor çözüm üretiyoruz. Çay Belediyesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde her zaman halkımızın yanındayız”  Vefakâr Yeşilçay halkımıza ve esnaflarımıza ziyaretimiz sırasında bizlere göstermiş oldukları samimi ve içten davranışları için teşekkür ediyorum dedi.