BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Belediye Personelimiz Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sn. Hüseyin Atlı’nında katılımı ile Kardelen Parkında bir araya geldi.

Belediye Personelimizin her zaman bir arada olması istek ve sorunların görüşülmesi açısından çok güzel geçen buluşmada Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı bir konuşma yaptı.
Başkanımız konuşmasında; Göreve geldiğimiz yoğun geçen çalışma temposu içerisinde sizinle ilk defa bir araya gelebiliyoruz. Çay İlçemiz sizlerin sayesinde hak ettiği hizmeti almaya başladı.  Çay İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışan tüm personelime teşekkür ediyorum. Özlük haklarınızı sonuna kadar alacaksınız. Seçimden öncede söylediğim gibi “benim kırmızı” çizgim Personelimin maaşlarının zamanında ödenmesidir. Öncedeki dönemden alacağınız olan maaş alacaklarınızın % 95’ini ödedik.  % 5 lik kalan kısım ise bu ay ödenecek olup hiçbir personelimizin önceki dönemlerden alacağı kalmamış olacak bu konuya emekli olan Belediye Personelimizde dâhil. 30 yıl boyunca çalışmış emekli olmuş personelimiz düğün yapacak ev alacak araba alacak ama para yok. Ayda bin lira gibi bir rakam önlerine konulmuş. Ama bizim dönemimizde 3 veya 4 taksit halinde emekli personelimizin alacaklarını da biz ödeyeceğiz. Çay Belediyesi olarak “Biz Büyük Bir Aileyiz” YEŞİLÇAY bizim. Birlik ve Beraberli içerisinde şirin ilçemize hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Gönül Belediyeciliği anlamında halkımızın rahatı ve huzuru için çalışacağız dedi. Belediye Personelimiz istek ve taleplerini söylemesinin ardından Başkanımızla hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.
Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sn. Hüseyin Atlı ’ya ve personelimize teşekkür ediyoruz.