Çağlayan Spor Berabere Kaldı

Maç Sonucu 2-2

Amatör Ligi A grubunda mücadele eden Çay Çağlayan Belediye Spor Kulübümüz Pazar günü Ali Kaleli Spor Tesislerinde Afyon Demir Çevre Sporu konuk etti.
Çay Çağlayan Belediye Spor; Talip, Mehmet, Rasim, Suat, Metin, Ali, Feyyaz, Batuhan, Murat, Osman ve Furkan, on biriyle sahaya çıktı.
Takımımız 45. dakikada Batuhan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Çağlayan Spor İlk yarıyı 1-0 önde bitirdi. Maçın Yıldızı Batuhan 58. Dakikada attığı ikinci golüyle durumu 2-0 yaptı. Afyon Demir Çevre Spor golü 64. dakikada Hasan’la buldu skor 2-1 oldu. Demir Çevre Spor'da Enes 75 dakikada penaltıdan attığı golle durumu 2-2 yaptı. Maç sonunda sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Çay Çağlayan Belediye Spor liderlik koltuğunu korudu.
Afyon Demir Çevre Spor maçının sponsorluğunu üstlenerek yemek ikramı yapan NEBİ OĞLU RESTORANT’ a teşekkür ediyoruz.