Çay İlçemiz Geleceğe Nefes Oldu

2 bin adet ağaç fidanı toprakla buluştu.

“Geleceğe Nefes” kampanyası ile Türkiye genelinde 11 Kasım 2019 saat 11.11’de başlatılan 11 Milyon ağaç fidanı dikimi İlçemiz Cumhuriyet Köyü Çağlayık Mevkiinde yapıldı.

Ağaç dikme törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Çay Adliyesi Hakim ve Savcılarımız, İlçe Jandarma Komutanı Murat Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, Kamu Kurum Kuruluşları, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından başlatılan daha yeşil bir Türkiye için ‘Geleceğe Nefes' kampanyası kapsamında, Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak amacıyla, Çay İlçemize bağlı Cumhuriyet Köyü Çağlayık Mevkiinde, sedir çamı, Badem, İğde ve Zerdali olmak üzere 2 bin adet ağaç fidanını toprakla buluşturduk. ‘Geleceğe Nefes' ağaç fidanı dikimi etkinliğine ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum dedi.