Çocuklar Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Başkanımız; Çocuklarımızın hayal dünyasını etkileyen her şey eğitimini ’de büyük ölçüde etkilemektedir dedi.

Belediyemizin Organizasyonu ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçemizin yetiştirdiği değerlerden olan İllüzyonist İlkay Çiğdem ilk ve ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi.
Öğrencilere İllüzyonla ilgili bilgiler veren İlkay Çiğdem yaptığı İllüzyonun görsel sanatların bir dalı olduğunu belirterek yaptığı işin sihir olmadığını sadece göz yanılması olduğunu söyledi.
Birbirinden ilginç numaraları öğrencilerle paylaşan İllüzyonist İlkay, öğrencilere bilinçsiz bir şekilde cep telefonu kullanımının insan sağlığına verdiği zararlar, Kolanın zararları ile ağız ve diş temizliğinin önemi ile ilgili bilgiler verdi. Yaptığı illüzyon gösterisi ile öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan İllüzyonist İlkay büyük alkış aldı. Gösteri sonunda öğrencilere kitap hediye edildi.
Keyifli anlar geçiren öğrenciler illüzyon şenliğinin düzenlenmesini sağlayan Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı’ ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Çocuklarımızın hayal dünyasını etkileyen her şey eğitimini ’de büyük ölçüde etkilemektedir.
Belediyemizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hem eğlenmesi hem de bilgilendirilmesini amacıyla İlçemizin yetiştirmiş olduğu Sanatçılarımızdan İllüzyonist İlkay ile bir program düzenledik. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu organizasyonda çocuklarımıza Teknoloji çağının hastalığı cep telefonu, bazı çocuk dizilerinde el hareketleriyle yapılan şeylerin asla sihir olmadığını ve bunun olumsuz etkileri ile Ağız ve diş temizliğinin önemi anlatılarak çocuklarımız hem eğlendi hem de bilgilendirildi. Program Köy ve Kasaba okullarımızda devam edecek dedi.