Arazi Yol Çalışmalarımız

Çiftçilerimizin tarla bahçe ve çiftliklerine daha rahat ulaşabilmesi için yol düzenleme çalışmaları yapıldı.

İlçemiz içerisindeki arazi yollarında halkımızın tarla bahçe ve çiftliklerine daha rahat ulaşabilmesi için yol düzenleme çalışmaları yapıldı.
 Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karacalı, Karakeçili, Sarılar ve Eski Bolvadin yolu ile ana arterlerdeki bozuk olan arazi yollarında dolgu, tesviye ve bakım çalışmaları yapıldı. Arazi sahibi çiftçilerimizin daha rahat bir ortamda tarla,  bahçe ve çiftliklerine ulaşım sağlayabilmesi amacıyla başlatılan yol çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur dedi.