Kaymakamımızdan Başkanımıza İadeyi Ziyaret

Çay İlçemiz için yapacağımız projelerde Kaymakamlık ve Belediye işbirliği ile bir bütün olarak çalışacağız.

Çay Kaymakamımız Sn Mehmet Miraç Topaloğlu iadeyi ziyareti kapsamında Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, Çay ilçemiz için yapacağımız projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak hareket edebilmesi adına Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemli olduğunu söyledi.
Çay Kaymakamı Sn Mehmet Miraç Topaloğlu ise; Çay İlçemizin doğayla iç içe, hareketli, huzurlu bir ilçe olduğunu ve Çay’ı çok beğendiğini ifade ederek “Çay ilçemizin en güzel şekilde hizmet alabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız dedi.