Belediye Başkanımızın Hastanemizi Ziyareti

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı; Söz verdiğimiz vaatlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı Hastane başhekimi Op. Dr. Sn. Evren Yeşildağer’i makamında ziyaret etti. Hastane çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran Op. Dr. Evren Yeşildağer; Hastanemiz Uzman Doktor Kadrosuna bölgemizin tanınan ve sevilen isimlerinden Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ramazan PARAKAZAN, İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Numan KONAKCI hastanemizdeki görevlerine başlamışlardır. Hastanemizde eksik bulunan doktor kadrolarının tamamlanmasında büyük emeği olan Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı bey'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi. Belediye Başkanımız konuşmasında; Çay İlçemiz ile köy ve kasabalardaki şifa arayan hastalarımız artık bundan sonra ilimize ve çevre ilçelere gitmeyecekler. Çaylı hemşerilerime vermiş olduğumuz vaatlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Yine bir müjde daha vermek istiyorum. Kulak Burun Boğaz ve Genel Cerrahi doktorlarımız en kısa zamanda hastanemizde göreve başlayacaklar. Hastanemizde göreve başlayan Doktorlarımıza hoş geldiniz diyor üstün başarılar diliyorum dedi. Kadın Has. ve Doğum Doktoru Uzm. Dr. Hasbiye İNCEEFE’nin ise yılbaşından sonra göreve başlayacağı bildirildi.