Tarım ve Orman Bakanımız İlçemizi Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli; Çalışmaların bitirilmesini müteakip Çay ilçemize gelerek Barajımızın açılışını yapacağız dedi

Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli ilçemize gelerek yapılmakta olan Çay Barajında incelemelerde bulundu.
Ziyaret sırasında Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’ye Afyonkarahisar Valimiz Sn. Mustafa Tutulmaz, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sn. Ali Özkaya, DSİ Genel Müdür Yardımcıları Sn. Oğuz Kasap Sn. Kaya Yıldız, DSİ 18. Bölge Müdürü Sn. Mahmut Berber, Çay Kaymakamı Sn. M. Miraç Topaloğlu, Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sn. Hüseyin Atlı, İlçe Belediye Başkanları ve Daire Amirleri eşlik etti.
Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Bakanımız yaptığı açıklamada; Bölgemizin en yüksek Barajı olan “Çay Barajında” çalışmalarımızın %95’ni tamamladık. İnşallah Mart ayı sonunda çalışmalarımızı bitirip İlkbahar ayının başında Çay Barajında su tutma işlemi başlayacaktır. Çalışmaların bitirilmesini müteakip Çay ilçemize gelerek Barajımızın açılışını yapacağız dedi.