Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 86’ncı yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.
Törene Kaymakamımız Sayın Fatih TOPUZ, Belediye Başkanımız Sn. Yaşar Kemal KANTARTOPU, Kurum Amirleri, STK Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü programı, İlçemiz Atatürk Anıtı önünde düzenlenen Çelenk Sunma Töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile gerçekleştirildi. Daha sonra Çay Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçilerek Borsa İstanbul Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, sinevizyon sunumu ve oratoryo sonrası program sona erdi.
10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata’mızı birkezdaha büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.
© 2024, ÇAY BELEDİYESİ. All Rights Reserved. Desing By AOGWEB