Saygıdeğer Halkımızın Dikkatine

Saygıdeğer Halkımızın Dikkatine

Çeşitli sosyal medya hesaplarında ilçemizdeki bir köpeğin görüntüleri paylaşılmış, görevden gelmekte olan zabıta hizmet aracımızın o esnada yoldan geçmesi de fırsat bilinerek köpeğin orda olması belediyemizle ilişkilendirilmeye ve sorumlu tutulmaya çalışılmasını üzüntüyle takip ettik. Belediyemizin bu konuyla ilgisi yoktur.
Belediyemiz sokak hayvanlarına zorlu kış koşullarında barınma ve yiyecek olmak üzere her zaman yardım elini uzatmaktadır.  Üzücü olayla ilgili belediyemizin hiçbir şekilde ilgisi yokken bu iftiranın bize atılması ve siyaseten kullanılması manidardır.
Konuyla ilgili inceleme başlatılmış olup sorumlu kişi ya da kişiler tespit edilerek adli mercilere gerekli yasal başvurular yapılacaktır.
Saygıdeğer Halkımıza İlanen Duyurulur.