Her şey Çocuklar Mutlu Olsun Diye

İlçemiz Vakıf mahallesinde belediye fen işleri ekiplerimiz tarafından başlatılan çocuk oyun parkı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Vakıf Mahallemizde bulunan halkımız arasında eski 112 olarak bilinen alanın dört tarafına perde duvar yapılarak çam ve akasya ağaçları dikildi. Büyükler için spor aletleri, çocuklar için oyun grupları yerleştirilerek zemine kilitli parke taşı döşendi. Park içerisine rengârenk çiçekler dikilerek ailelerin oturabileceği kamelyalar yerleştirildi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın aileleri ile keyifli vakit geçirebileceği Vakıf Mahallesindeki oyun parkında çalışmalarımız tamamlanarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulmuştur dedi.