İlçemizde Bayramlaşma Töreni

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek İl ve İlçe Protokolü Belediyemiz önündeki Park Çay Bahçesinde İlçe halkımızla bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek Milletvekillerimiz Cumhurbaşkanlığı Irak Özel temsilcisi Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Veysel Eroğlu,   Av. Sn. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Sn. Burhanettin Çoban,  Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sn. Mehmet Zeybek, Çay Kaymakamımız Sn. Mehmet Durgut, Sultandağı Kaymakamı Sn. Önder Koç, Belediye Başkanımız Sn. Uzm. Dr. Hüseyin Atlı,  Ak Parti Çay İlçe Başkanı Sn. Kadir Çetin, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Temsilcileri,  Afyonkarahisar, Çay, Sultandağı Protokolü ve halkımız katıldı.
Bayramlaşma töreninde konuşan Başkanımız; Saygıdeğer Çay Halkı hepinizin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valime, Bakanıma, Milletvekillerimize,  Vefakâr Çay halkıma ve misafirlerimize teşekkür ediyorum dedi.
Cumhurbaşkanlığı Irak Özel temsilcisi Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Veysel Eroğlu konuşmasında; Çay halkımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Çay ilçemizin çalışkan Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Atlı Çay’a çok güzel hizmetler yapıyor. Güçlü Ülke Güçlü Millet Büyük Türkiye ideali ile büyük hedeflere doğru koşuyoruz. Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı Bey’in Çay ilçemiz için yapacağı her projenin arkasındayız sonuna kadar destekçisiyiz dedi. Afyonkarahisar Valimiz Sn Gökmen Çiçek'te halkımızı selamlayıp Kurban Bayramlarını kutladı.
 Afyonkarahisar Protokolü Çay Halkımızla bayramlaşma töreninden sonra ilçemizden ayrıldı.