Manavgat Şehidimiz Yaşar Cinbaş toprağa verildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde orman yangınına müdahale ederken Şehit olan Çaylı Hemşerimiz Yaşar Cinbaş, son yolculuğuna uğurlandı.

Çay Devlet Hastanesi morgundan alınan Yaşar Cinbaş'ın cenazesi, Bahçelievler Mahallesi Kırbaç Sokak'taki evine götürülerek dua edilmesi ve helallik alınmasının ardından tören için Asri Mezarlık önüne götürüldü. Cinbaş'ın cenazesi, yapılan törenin ardından  Asri Mezarlığında toprağa verildi.
Törene, Şehidimiz Yaşar Cinbaş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon ve İkmal Komutanı Tuğgeneral Osman Alp. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Çay Kaymakamı Mehmet Durgut, Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Mhp İl Başkanı Mehmet Kocacan, Chp İl Başkanı Yalçın Görgöz, DP Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül, Ak Parti Çay İlçe Başkanı Kadir Çetin, Chp İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Kökcür, Mhp İlçe Başkanı Ali Erol, Dp İlçe Başkanı Yakup Gülbahar, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı A. Kadir Kiper, Daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.