Toki Çiftlikleri ve Gölyolu Asfaltlanıyor

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çetin’le birlikte Toki çiftlikleri ve göl yolunda yapılan asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamasında; Belediyemizin girişimleri sonucunda Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve İl Genel Meclis Başkanı Sayın Burhanettin Çoban’ın desteği ile 3 km uzunluğundaki Toki Çiftlikleri yolu ile yeni sanayi doğu taraf giriş yolunda 100 metre asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Göl yolunda asfaltlama çalışmaları devam ediyor.
Yollarımızın asfaltlanmasında desteklerini esirgemeneyen Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Burhanettin Çoban’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.