Ali Kaleli Kavşağı Trafik Lambaları Faaliyete Geçti

Araç trafiğinin yoğun olduğu, aynı zamanda viraj olması nedeniyle de risk teşkil eden Ali Kaleli kavşağı için tek çözüm yolu olan trafik lambası sistemi hayata geçirildi.

Ali Kaleli kavşağında yaşanan sorunun çözümü için büyük çaba sarf eden Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı’nın girişimleri sonuç verdi ve Karayolları tarafından yapılan çalışmayla trafik lambası sistemi kuruldu.
Ali Kaleli Kavşağının güvenli hale gelmesinin ardından bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı; "Trafik lambalarının faaliyete geçmesi için Karayolları ile ortak çalışma başlatmıştık. Özellikle Doğu yönünden gelen yoğun araç trafiğinin dönel kavşak geçişlerinde aynı zamanda virajında olması nedeniyle yaralamalı ve ölümlü kazalar meydana geliyordu. Halkımızın Can güvenliğinin korunması bizim için çok önemli, trafik lambalarının hayata geçmesiyle birlikte yaşanabilecek üzücü olayların da önüne geçilmiş olacak. Bizler ayrım gözetmeden halkımızı dinliyor, talep ve istekler için tüm kurumların kapısını aşındırıyoruz. Büyük, küçük her sorunu çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz, “Her şey Yeşilçay” için Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.