Ali İhsan Paşa Mahallesi Yol Yenileme Çalışmaları

Belediye fen işleri ekiplerimiz tarafından Ali İhsan Paşa Mahallesinde çevre düzenleme ve yol yenileme çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Demirağaç ve Yaka Mahallesindeki çevre düzenleme ve yol yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından vakit kaybetmeden Ali İhsan Paşa Mahallesinde yol yenileme çalışmalarımıza başladık. Eski ve kırık olan parke taşları söküldü. Yollarda şuan dolgu ve tesviye çalışmaları yapılıyor. Ali İhsan Paşa Mahallemize en kısa sürede kilitli parke taşı döşenerek halkımızın hizmetine sunulacaktır. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren “Gönül Belediyeciliği” sözümüze sadık kalarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Söz verdiğimiz gibi; şirin ilçemizi yaşanabilir modern kent haline getirmek dedi.