30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

23 Ağustos 1921 Sakarya Meydan Savaşı ile başlayan, 26-30 Ağustos 1922 tarihleri arasında Büyük Taarruz ile var olma mücadelesi verdiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı bugün 99 yaşında.

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları saat 10.00’da Dörtyol meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın söylenmesinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı J. Asb. Çvş. Arif Yılmaz yaptı. Dörtyol Meydanındaki program sonrası İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut tebrikleri makamında kabul etti.

Çay İlçe Şehitliğinde İlçe Merkez Camii İmam Hatiplerimiz tarafından Kuranı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından program sona erdi.

Kutlama programına İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut, Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, İlçe Jandarma Komutanı  Teğmen Murat Çakır, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Keyik, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.