Çay Gençlik Merkezi Hizmete Girdi

800 m2 kapalı alan üzerine kurulan Çay gençlik merkezi hizmet vermeye başladı.

İçerisinde Lider odası, Bilgisayar, Müzik, Güzel sanatlar ve çok amaçlı atölyeler, mescit, kitap kafe, spor salonu ile soyunma giyinme odaları, duş yerleri, kafeterya, toplantı salonu, has oda ve idari odaları bulunan Çay Gençlik Merkezi gençlere sosyal, kültürel ve sportif alanlarda hizmet verecek.
Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı konuşmasında; Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize örnek olacak olan Gençlik Merkezi ile yürütülecek ortak projeler sayesinde kapalı spor salonu, yüzme havuzu ve sentetik çim sahanın yapılmasıyla ilçemize yakışır bir şekilde sporun her alanında başarılar elde ederek şaha kalkacak.
Çay Gençlik Merkezinin Çay gençliğine hayırlı olması temennisiyle bu eseri Yeşilçay'ımıza kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'e, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Durgut’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.