Çağlayan Spor İlk Mağlubiyetini Aldı

Çobanlar Belediye Spor 2 Çağlayan Belediye Spor 0

Amatör Ligi A grubunda mücadele eden Çay Çağlayan Belediye Spor Kulübümüz Pazar günü Çobanlar Belediye Sporun konuğu oldu.
Çay Çağlayan Belediye Spor; Talip, Mehmet, Rasim, Suat, Metin, Süleyman, Feyyaz, Batuhan, Murat, Ahmet ve Furkan, on biriyle sahaya çıktı.
Maça seri bir şekilde başlayan takımımız ilk golü 29. dakikada kendi kalesinde gördü. Çobanlar Spor İlk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarı vasat bir oyun sergileyen futbolcularımız maç sonunda sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Bu mağlubiyetle Çay Çağlayan Belediye Spor liderlik koltuğunu averaj farkı ile Çobanlar Belediye Spora bıraktı.
Çobanlar Belediye Spor maçının sponsorluğunu üstlenerek yemek ikramı yapan AVŞAR BEY MOLA PARK’ a teşekkür ediyoruz.