2019 EKİM AYI OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTI KARARI

18.10.2019 Ekim Ayı Olağanüstü Meclis Kararı
Belediye Meclisimiz 18.10.2019 Cuma günü saat 11.00’da Belediye Meclis Salonunda Olağanüstü toplanarak Barış Pınarı Harekâtıyla ilgili yaptığı toplantı sonucunda oy birliği ile ortak bir bildiri yayınlama kararı aldı. Ortak Bildiride; Devletimizin, bölücü terör örgütleri DAEŞ-PKK-PYD-YPG’ nin terör faaliyetlerini sonlandırmak amacıyla başlatmış olduğu, zulüm, sürgün ve baskı ile yurtlarından edilerek çaresiz kalmış yüzbinlerce Suriyeli' nin vatanlarına güvenle dönüşlerini sağlamak için düzenlediği “Barış Pınarı Harekâtı” Operasyonunu sonuna kadar destekliyoruz.
"Yüce Türk Milleti” olarak bugün her türlü siyasi görüş ayrılıklarını bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenme günüdür. Söz konusu olan milli güvenliğimizdir, ülkemizin bekasıdır. Bilinmelidir ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti; Ülkemizi ve Milletimizi tehdit eden her türlü unsuru yok edebilecek güce sahiptir. Yeşil Çay’ımız; her zaman olduğu gibi bugünde devletinin, milletinin ve tarihe adını altın harflerle yazdıran Kahraman Ordumuzun yanındadır. Biz Yeşilçay halkı olarak Devletimizin, Milletimizin ve Ülkemizin bekası için her zaman göreve hazırız. Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Barış Pınarı Harekâtının başarıyla tamamlanacağına yürekten inanıyor, kahraman askerlerimize muzafferiyetler diliyoruz.
Belediye Meclisi üyelerimiz Olağanüstü yapılan Meclis Toplantısı oturumundan alınacak olan ücretleri oy birliği ile Mehmetçik Vakfına bağışladı.